Alice in Wonderland (2010)

Go down

Alice in Wonderland (2010) Empty Alice in Wonderland (2010)

Post  Morgana on Fri Sep 17, 2010 12:06 am

Alice in Wonderland (2010) DVDRip XviD-DiAMOND

Alice in Wonderland (2010) 2433fkm

Info: http://www.imdb.com/title/tt1014759/

Sadrzaj: Život 19-godišnje Alise Kingsli (Mia Vašikovska) uskoro će dobiti neočekivan obrt. Zaprošena od strane Hejmiša, dostojanstvenog, ali dosadnog sina lorda i ledi Askot, u toku viktorijanske zabave koja je organozovana u njenu čast, Alisa će pobeći bez objašnjenja za zecom u mantilu i s džepnim satom, koga je ugledala kako pretrčava dvorište.

Prateći Belog Zeca (glas mu je pozajmio Majkl Šin) preko livade, Alisa će ga videti kako nestaje u zečjoj rupi i iznenada će upasti unutra za njim. Padaće kroz čudan prolaz nalik nekom iz sna pre nego što se nađe u okruglom hodniku s mnogo vrata. Nakon malo mučenja oko bočice pod nazivom "Popij me", čiji je sastav smanjuje, i torte na kojoj piše "Pojedi me", koja je povećava, Alisa će uspeti da nađe način da prođe kroz vrata i uđe u čudesni svet koji njegovi stanovnici znaju pod imenom Podzemlja.

Tamo upoznaje sijaset neverovatnih likova, od razmetljivog puha, preko Ludog Šeširdžije, koji ima česte promene raspoloženja (Džoni Dep), Mačka Kezala, koji se stalno cereka (Stiven Fraj), gusenice Absaloma, koji puši na muštiklu (Alen Rikmen), jezive Bele Kraljice (En Hatavej) do njene pakosne starije sestre, Kraljice Srca (Helena Bonam Karter), mrzovoljne vladarke Podzemlje.

http://d01.megashares.com/dl/hkveX4X/Alice.in.Wonderland.DVDRip.XviD-DiAMOND.avi
ili
megaupload.com 3PF0X2HG
Morgana
Morgana

Posts : 123
Join date : 2010-09-15
Age : 32
Location : Serbia (Smederevo)

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum